Henk Nooijen.nl

Rijschool overzicht Nederland

Betrouwbaarheid

Alleen betrouwbare rijscholen op Henknooijen.nl

Informatie over auto's

Wij geven tips en info over auto's

Meldt uw rijschool aan

Wij plaatsen uw rijschool in het overzicht

Na rijbewijs halen direct aan de car tuning

Juist ik heb recent mijn rijbewijs gehaald. Eindelijk na drie keer examen ben ik geslaagd. Waar ik het meeste naar uitkijk? Zelf rijden naar car tuning bijeenkomsten. En natuurlijk zelf mijn auto verbeteren en dan direct kunnen rijden. Ik moest altijd met vader mee, en vader kan alleen rijden, maar nu kan ik ook rijden met mijn pas behaalde rijbewijs.

Enfin, als cadeau voor het behalen van het rij examen mocht ik van mijn pa wat car tuning onderdelen uitzoeken t.w.v. 400 Euro. Nou ik wilde dat budget dus zo slim mogelijk besteden en ik ging dus op zoek naar webwinkels in Nederland en Europa met een goed aanbod aan car tuning accessoires.

Na zoeken op het web vond ik al snel Extreme Carstyling. Zij bieden top merken aan zoals Koni en Eibach en ook Bilstein zelfs, voor scherpe bodemprijzen. Ik voelde me een beetje als een kind in een snoepwinkel toen ik hier rond aan het kijken was op de website.

Extreme-carstyling: tuning webwinkel
Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0228 760 008

Mijn vader nam ook even een kijkje. En hij beval aan, neem Koni veren. Koni is een Nederlands topmerk in de auto onderdelen. Met een Koni schokdemper kun je jaren zo niet decennia doen.
Op aanraden van mijn vader ging ik dan maar kijken in het Koni assortiment.

Uitgelicht: koni schokdempers assortiment | Extreme-carstyling.nl

Ik vond al snel een schokdemper geschikt voor mijn auto en die heb ik dus besteld. De schokdempers waren al snel binnen en mijn vader heeft ze uiteindelijk aangebracht op de auto. Volgens mijn vader is het rij comfort enorm omhoog gegaan. Ja voor mij als nieuwbakken auto rijder is moeilijker in te schatten, maar desalniettemin ben ik blij met dit eerste car tuning avontuur en dit smaakt dan ook zeker naar meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *