Henk Nooijen.nl

Rijschool overzicht Nederland

Betrouwbaarheid

Alleen betrouwbare rijscholen op Henknooijen.nl

Informatie over auto's

Wij geven tips en info over auto's

Meldt uw rijschool aan

Wij plaatsen uw rijschool in het overzicht

Een Porsche Cayman 718 uit Duitsland: goed idee of niet

I had a dream… to own a Porsche Cayman! Nee, ik quote Martin Luther King niet om hem te beschimpen maar mijn grootste droom in het leven, zijn misschien wat minder ideaal zijn dan idealen. Ik wil toch gewoon een snelle blitse flitsende auto bezitten. Ja, als man zijnde heb je daar gewoon behoefte aan, het spijt me, maar ik ben tenminste eerlijk. Maar, het is niet zo dat ik 10k salaris per maand binnenhaal met mijn marketing baan dus de Porsche leek altijd onbereikbaar voor mij.

Totdat ik over de grens ging kijken. Ik had vernomen uit betrouwbare bronnen dat je best wel goedkoop een auto kan importeren uit Duitsland. Misschien ook wel Porsche voertuigen. Dus ik ging beetje onderzoeken, want wie niet waagt wie niet wint toch. Ik vond al snel de Porsche Cayman die ik wilde hebben op AutoScout24. Meerdere zelfs. Ik koos er eentje dichtbij de grens in Paderborn. Dit om hoop kosten te besparen in verband met logistiek.

Tip: Easyimport.nl: experts in geïmporteerde auto kopen

Enfin, het papierwerk dat komt kijken bij zo een import liet ik maar over aan een professional. De Porsche was uiteindelijk zelfs met alle kosten die komen kijken bij zo een import, vele malen goedkoper dan in Nederland, en ruim binnen mijn budget zelfs. Hij staat nu al voor de deur. Ik heb er tot nu toe een paar keer in kunnen rondrijden en ik kan jullie vertellen het was het dubbel en dwars waard. Ik begrijp niet waarom ik niet eerder hieraan gedacht heb.

Meer informatie: Porsche importeren uit Duitsland | Easyimport.nl |

Waarom meer betalen voor dezelfde auto terwijl een paar KM over de grens, dezelfde auto voor meer dan 10k goedkoper wordt aangeboden, dan moet je toch eens aan je voorhoofd gaan voelen als je alsnog in Nederland wilt kopen. Ja importeren er komt wat bij kijken maar dit kun je uitbesteden en het valt in de praktijk reuze mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *