Henk Nooijen.nl

Rijschool overzicht Nederland

Betrouwbaarheid

Alleen betrouwbare rijscholen op Henknooijen.nl

Informatie over auto's

Wij geven tips en info over auto's

Meldt uw rijschool aan

Wij plaatsen uw rijschool in het overzicht

Gezakt voor mijn rijbewijs vijfmaal dan maar e-bike

Hallo allemaal. Treurige berichten hier. Ik ben nogmaals gezakt voor rij examen. Dit is al de vijfde maal. Eerlijk gezegd begin ik wel een beetje de moed op te geven, want ik heb het nu al 5 keer geprobeerd met 5 keer hetzelfde resultaat. Mijn moeder zei niet opgeven man, je vader had 7 keer nodig. Ja slecht rijden zit blijkbaar in de familie genen.

Maar in de tussentijd moet ik wel naar me werk kunnen. Een scooter rijbewijs heb ik ook niet. Mijn baan ik ben recent aangenomen begint in september van 2018. Voor 3 september 2018 moet ik een goed vervoermiddel hebben. Dus mijn gedachtes dwaalden af naar vervoersmiddelen, met ondersteuning, maar waar geen rijbewijs voor benodigd is. Ik zag al die reclames op TV omtrent de e-bike hype en EUREKA, waarom niet een e-bike rijden tot ik mijn rijbewijs haal?

Waar ik wel een beetje tegen op hikte zijn de prijzen die genoemd worden voor e-bikes over het ganse land. Die dingen zijn niet bepaald goedkoop. Vergeet niet ik ben nog aan het lessen, en dat is ook niet bepaald goedkoop en die rij examens. Kost veel pecunia! Ik moest dus echt op zoek naar een budget e-bike en die vond ik hier niet in het centrum van Den Haag, dus moest ik maar online gaan zoeken.

Gelukkig vond ik op de site FastFuriousScooters.nl, een aantrekkelijk aanbod aan e-bikes, goedkoop. Zo kon ik ook een e-bike veroorloven met mijn bescheiden budget. Het zijn e-bikes van topmerken zoals Sparta en Puch dus op kwaliteit wordt ook niet verloochent.

Enfin, ik koos een specifieke heren fiets, zie hier elektrische herenfietsen van Fastfuriousscooters.nl.  De keus viel uiteindelijk op een Puch fiets. Ik heb hem nu al in huis en ben er erg blij mee. Heb wat test ritjes gemaakt, ongeveer even ver als naar mijn werk, en dat gaat echt rap en vlot en zonder al te veel moeite dus ik heb vertrouwen dat ik het kan uitzingen met deze e-bike totdat ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *