Henk Nooijen.nl

Rijschool overzicht Nederland

Betrouwbaarheid

Alleen betrouwbare rijscholen op Henknooijen.nl

Informatie over auto's

Wij geven tips en info over auto's

Meldt uw rijschool aan

Wij plaatsen uw rijschool in het overzicht

Rijbewijs gehaald? Tijd voor een autoverzekering (3 tips)

Het is bijna zover, nog even en je bent geslaagd. Het uitkiezen van een autoverzekering na het behalen van je rijbewijs is dan de volgende stap. Tijd om je te verdiepen in de verschillende soorten autoverzekeringen. Zonder autoverzekering is het namelijk verboden om met de auto te rijden.

Je kunt kiezen uit een WA-verzekering, waarbij de schade die je hebt veroorzaakt aan een andere auto wordt vergoed. Kies je voor een WA Plus verzekering dan is je auto ook verzekerd bij diefstal, vernieling of brand. Een Allrisk dekking is de meest uitgebreide dekking, maar tevens de duurste. Je eigen auto is dan ook goed verzekerd.

Mocht je van plan zijn om een auto onder de vijfduizend euro aan te schaffen? Dan is het voordeliger om te kiezen voor een WA Plus verzekering. Een Allrisk verzekering is interessant bij auto’s met een hoge dagwaarde. Als je nog wat spaargeld achter de hand hebt, kan een WA-verzekering interessant zijn vanwege de lage premie. Welk soort verzekering je ook kiest, het is aan te raden om de hoogte van je eigen risico te controleren. Zo voorkom je vervelende verrassingen achteraf.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *