Henk Nooijen.nl

Rijschool overzicht Nederland

Betrouwbaarheid

Alleen betrouwbare rijscholen op Henknooijen.nl

Informatie over auto's

Wij geven tips en info over auto's

Meldt uw rijschool aan

Wij plaatsen uw rijschool in het overzicht

3 tips voor het uitkiezen van een rijschool

Met het volgen van rijlessen bij een rijschool leg je een basis voor je verdere toekomst. Het doel is om veilig te leren rijden en niet om zo snel mogelijk het papiertje te behalen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je vooruitgang boekt.

Eindeloos rijlessen volgen zonder enige vooruitgang mag nooit de bedoeling zijn. De meeste rijscholen houden dan ook een instructiekaart bij waarop je voortgang te zien is.

Zoveel mogelijk informatie verzamelen, is de eerste stap bij het uitkiezen van een rijschool. Allereerst kijk je of je te maken hebt met een professionele rijschool. De instructeur is dan in het bezit van een WRM-certificaat.

Daarnaast is het belangrijk om te onderzoeken of je een vaste rijsinstructeur hebt en of je altijd in dezelfde lesauto rijdt. Wat gebeurt er als de rijinstructeur ziek wordt of wanneer de lesauto defect raakt? Is er vervanging mogelijk of restitutie van je lesgeld?

Je wilt natuurlijk niet de dupe worden van externe omstandigheden. Ook het vergelijken van prijzen hoort bij het vooronderzoek en het aantal minuten dat je rijles krijgt. Misschien vind je 45 minuten veel te kort en een blokuur van honderd minuten te lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *